Saturday, April 20, 2013

Berkursus di cyber

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..dpt gak cik rossa ke udara semula.Maklumlah kebelakangan ni masa tidak mengizinkan.Sekarang ni setelah bertukar ke suasana kerja baru,kekangan makin mencanak-canak.2 minggu berkursus di Semua House kat k.l.Balik dari kursus pun dah penat,so tkde mase utk bersosial.hihi..Sekarang ni dptla merilekskan diri sblum berkunjung ke tmpat baru.Mampukah?
Hari minggu mcm ni dptlah open balik blog akk yg sendu ni.Tapi cik rossa dptlah menaip dgn lancarnye menggunakn laptop abg tentera i oll's ni.hihi...Ooops..
Semalam dgn gigihnye pegi beli modem utk laptop ni.Bile pegi kat maxis,die suggest utk guna modem mifi.ape tu?Yg i oll's tau wifi je.Ha..betulla tu.Kire guna modem ni leh gune sekali ngan tab atau smartphone kite.Tak yah nak asing2.Hmm...i oll's pun belilah...rm150 la jugak terbang ngan jayanye..Balik je rumah terus pasang.tk menyabo nak gune.tekan punye tekan asyik tk dpt je.Ni yg hangin ni.Terus call maxis baru jalan.Sib baik leh guna.



Ni le laptopnye..Lenjan baik punye..hihi...


Kat sinilah kitorg berkursus.Kire utk hilangkn stress le gamaknye sebelum......paham-paham je le.hihi...


Snap photo jap kat sini.Hiasan kat resort tu.Ade gak spa utk sesiape nak datang.Harge sila tel.pihak resort tersebut.

Minggu depan bermula la kojenye...ade mase nanti cik rossa cube gak la merajinkan tgn ni utk mengedate entry2 baru.Sekiranye tkde,diharap maklum.Utk kwn cik rossa yg cute mute iaitu cik shomel sekirenye bace entry ni,we oll's kat sini sentiase mengingati u oll's.Semoge cik shomel sentiasa bahagia di sane.Klu ade ape2 utk ditanye,cik rossa sedia membantu.(Ayat kat tmpat keje baru)
Kitorang kat sini dah jumpe jejak kasih semula.Geng mcjing yg telah bertemu utk sekian lamenye.Nanti kite we chat together ye na..Akhir kate,smpai jumpe lagi di entery jameela yg baru..