Monday, October 1, 2012

Sendu yang teramat rindu...

Assalamualaikum...

I 'm back....begitu lame tak menulis blog,akhirnye cik Rossa nak publish jugak entry2 yg dah bersawang di benak hatiku ini.Mane taknye,blog semua telah di MAMPU kan oleh person incharge yg tah sape2 menggatal tangan depa tu.Ade mak kesah!Lagipun mak jenab rindu nak menulis maklumlah di balik kesenduan ini terselit kerinduan kat kengkawan blogger.oh...pilunye...Meh kita layan lirik ni....



Sendu Di HatiMu Rindu Di JiwaKu Lyrics

by Arrow
Takdir yang menentukan
Pertemuan yang tak disangka
Takdir jua yang menentukan perpisahan
Di talian cinta ini
Terjalin ikatan mesra
Walau hanya seketika
Bagiku sungguh bermakna
Masih terkenang lagi
Kepadamu insan misteri
Yang sudi bertamu di hati
Tersentuh hatiku ini
Rasa ingin bersamamu
Menyapu si airmata
Menghilangkan rasa sendu di hati
(Korus)
Setiap malam
Kutunggu panggilanmu
[ Sendu Di HatiMu Rindu Di JiwaKu lyrics found on http://lyrics.my ]
Resah hatiku menanti
Walaupun sehari takku dengar suaramu
Hati rindu...
Kuterasa dunia ini bagai terhenti
Aku tahu kau rindukan aku
Belaian kasih mesra untukmu
Tak sempat lagi kita bersua bermesra
Engkau telah pergi jauh
Terlerai genggaman mawar dari tanganku
Masih terkenang lagi
Kepadamu insan misteri
Yang sudi bertamu di hati
Tersentuh hati kuini
Rasa ingin bersamamu
Menyapu si airmata
Menghilangkan rasa sendu dihati
Masih sendukah aku selepas ini....Oh tidak mungkin...Nantikan episod seterusnya.

4 comments:

  1. Hmmm... tak mahu sendu-sendulah Rossa. Be happy:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. He2...skrg dh tk sendu lagi kak.

      Delete
    2. Welcome back cik rossa..owh i miss u so badly! Don't go away dear...

      Delete
    3. Ouch...cik rossa is back.tidak ke mana2,hanya di meja ini sambil menguyah sekut lemak yg kurang lelemaknye.

      Delete