Monday, September 24, 2012

Senaman ringan di pejabat

Salam dan selamat pagi kengkawan yg dikasihi....

Selamat bekerja untuk yg sedang bekerja juga...hari2 kerja juga..bosan kan?Tapi itulah fitrah dan ibadah sebenarnye.Tak koje takdele ongkosnye.Yang macam i oll's and the gang ni keje kitorg lebih kepada customer service atau panggilan manjenye PKP.Ape itu PKP?Sendiri carilah ye.he2..By the way,koje kitorg ni banyak duduk dan kadang2 rase letih sesangat.Almaklumle..hari2 duk tengok komputer.Mate pun dah nak naik juling ngadapnye.Body pun lame2 jadi tk sihat dan asyik malas je kan.Make berlakunye konflik berat badan di situ.Based from true story...Untuk itu,kite cube cari resolusi utk naikkan semula kecergasan we oll's ni.Jalan terbaik ialah senaman..Banyak sebenarnye kaedah senaman yg boleh dipraktikkan.Antaranye...





Ini semua boleh dilakukan di pejabat sambil tgk komputer.Semoga tips2 ini dapat memberikan inspirasi dan motivasi kepada kalian untuk merancang aktiviti senaman mulai sekarang.Bersenamlah untuk kesihatan..


Do not lazy-lazy....janji happy..kihkihkih..


Sumber dari  :  Melayu kini.net

8 comments:

  1. Replies
    1. Sekarang pun bole aje...jom 1,2,3,4,5 5 lagi...

      Delete
    2. sebelum....weolls + karbo...hopefully after will be....weolls + senaman

      Delete
    3. Yess...at the end..weolls + mantopp..

      Delete
  2. Ouch...bagus sangat2 entry nih, mak nak like sejota kali voley? jomlah kita bergigihan...puhlesssss...tq darling sis for sharing this!muah

    ReplyDelete
    Replies
    1. He2..sesamelah kite bergigihan utk bersenam slpas ini.Jom..oppa gangnam style...

      Delete
  3. Tapi kadang bila dah bertimbun kerja lupa tahu-tahu balik baru rasa penat kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye..betul tu.kengkadang rase malas tu mula timbul.

      Delete