Wednesday, September 5, 2012

Open House...


Salam dan selamat pagi kengkawan blogger...
Hari ni dah masuk hari ke 18 di bulan Syawal.Alhamdulillah..kita masih lagi diberi kesempatan untuk sama-sama merasai suasana hari yang mulia ini.Untuk yang masih beraya ni,banyak Open house diadakan.Semalam Open house di kementerian kami.Ramai yang datang dan antara yang memeriahkan suasana adalah para artis yang cun melecun ni.



Nabil dan zetty tengah mengacarakan majlis.Riuh rendah suasana majlis dgn lawak bg bil ni.


Lu pikirla sendiri...Assalamualaikum..he2..Tagline bg bil..tak menahan mak dibuatnye..


Majlis makan-makan..


Antara juadah yg disediakan..ade mee kari,laksa,soto,kambing golek pun ade.Kenyang kitorang dibuatnye...alhamdulillah.


Antara artis yang membuat persembahan.


Sempat jugak cik Rossa dan geng2 kwn pejabat ambil gambar dgn retis untuk kenang-kenangan...


Ha..kau ade...he2...sape yek name retis ni.Selalu berlakon drama.


With abg Zed Zaidi...Terserempak kat laluan nak masuk,tetibe die ade.Ape lagi kitorg pun gigih nk bergambar sekali.Terime kasih abg zed...










8 comments:

  1. ouch..curlast uols! bergambor dengan retis ajer..abis tu mak jenab tk buta liputanlah jawabnyer, kene caras dengan cik rossa yer?kih3..cik rossa tetap maintain gorjes bahkan tambah ayu dengan baju raya beliau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak buat liputan, typo error kekdahnyer hampun TT...

      Delete
    2. He2...mak jenab dah nak bersara kekdahnye tp sejak kedtgan retis nmpaknye kembali terjah semula.kakaka...ayu ke u oll's..ouch..segan mak tau..he2..(perasan sekejap)kihkihkih..

      Delete
    3. hehehe nampak muka cik rossa bahagia bergambo dgn abg zed...phewitt

      Delete
    4. Kihkihkih...(dgn rase segan silu)malu i..maybe abg zed time ni nak ke toilet,tp he oll's trpakse layankan ajer we oll's ni.melacehhla..he2..

      Delete
    5. typo asyik error2..mekacehla...

      Delete