Monday, September 10, 2012

Majlis Perkahwinan Kak Suri..


Salam kerinduan utk kengkawan dan mak2 yg dikasihi..Kita masih lagi di bulan Syawal..open house pun masih bnyak lagi,tp yg mane sempat je cik Rossa terjah.Rasenye mak jenab dah melabuhkan tirai utk menerjah retis.Maklumle retis2 semua tgh beraye.So semalam ade majlis perkahwinan my friend yg berlangsung di Dewan Serbaguna kat Presint 9 iaitu Kak Suri dan pasangannye Fadhil.Tema warna pasangan ialah purple kaler..



Ketibaan pengantin pada pukul 1.30 petang.Diarak dengan paluan kompang.


Pink kaler adik2 yg main kompang ni..


Pencak silat dipersembahkan di hadapan pengantin.


Di atas pelamin yg kaler purple...cantik sgt...


Renjis2 dipilis..tepung tawar kpd pengantin..Janji mak dpt bunga telur.


Acara menyuap kek..sweet..sgt...ouch..


Selepas majlis makan beradap.


Menu ialah nasi beriani ngan ayam masak merah,sotong sambal dan rendang daging serta masak lemak nenas dan ikan masin.rase nk tmbah lagi..Dibawakan khas oleh Nurul Izzah katering di subang.(Promote nampaknye)....


Bergambar bersama pengantin..ouch..mak pun tetibe pakai purple kaler juge..cam tau2 je..Cam belah keluarge k.suri pulak..he2..Geng2 seopis pun dtg...Meriah sgt...Papepun nak ucap..



Selamat Pengantin Baru buat K.Suri dan Fadhil...Semoge berbahagia ke akhir hayat...











4 comments:

  1. Ouch curlast cik rossa take over tugas mak jenab buat liputan..kali nih kenduri pulak yer hik3...sib baik retis tengah beraya kalo tak habessslah..Selmat pengantin baru kak suriku yg gorges dan menawan seklai...mmg betul2 berseri..Selamat meramaikan umat dan semoga berbahagia dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. He2...gitule citernye u oll's..mak jenab pun masih beraye lagi..Klu tk hbs retis dicarasnye.Ouch..k.suri sgt berseri sekali..disamping abg tersayang..ouch..

      Delete
  2. wah purple mataku...tq rossa buat entry ni...rossa sweet la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouch..mekacehla mak..(dgn segan silu yg ngengade)he2...

      Delete