Wednesday, March 13, 2013

Khas buat wanita

Assalamualaikum...Lame rasenye tak menjenguk blog kite ni.Sekarang ni aktiviti berblogger makin kedaung maybe tangan ni kelihatan malas nk menaip.Sekarang ni hari2 duk tgk berite sbb nak kene tahu isu semasa.Kebetulan lak tragedi Lahad Datu ni pun tk habis lagi.So,makin rajin tgk maklumat2 tentangnye kat semua media.Moge2 cepatlah berakhir dan semua pasukan keselamatan berada dlm keadaan selamat hndknye.Hari2 kite duk doa untuk rakan2 tentera kat sane terutamanye adik kwn yg berasal dari kelantan semoga cekal dan tabah untuk mempertahankan negara yang tercinta ini.Jom same2 juge kita sedekahkan Al- Fatihah buat perajurit kita yg terkorban.Jasamu amat dihargai...
Di samping tu nak review tentang aktiviti yg akan berlangsung kt Putrajaya minggu ni.Khas buat wanita2 akan diadakan hari jalan kaki iaitu 1 milion women purple walk serentak di seluruh negara.Siape2 yg tk g mane2 tu leh le sertai aktiviti ni sbb bagus untuk kesihatan kite dan leh le buang lelemok yg bersarang tu.hehehe..Yang mesti ade ialah baju sukan yg penting kaler purple...Tk yah nak segan2 sebab semua yg berjalan ni semuanye perempuan.Sila bawa mak,makcik,adik,kakak,nenek sbb sambil jenjalan leh menikmati  keindahan putrajaya sesambil mengeratkan silaturrahim..




8 comments:

  1. Jauhnya kat Putrajaya..
    Kalau Dataran Merdeka, mesti dah join... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha a..kat putrajaya.Hehe..

      Delete
    2. Tapi klu tk silap seluruh negara diorg lancarkan.cube ayue call no. yg kat atas tu.

      Delete
  2. jom kita syorkan cik shomel pergi sebab dia kan minat yg purple2 bagai ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiitt mcm ade sore2 mengumpat kite je nie...huwahuwahua...:)

      Delete
    2. Kihkihkih...betul tu..jgn lupe pakai semua purple kaler.Mesti pakaian paling gorjes mase tu.he2..

      Delete
  3. InshaAllah saya join..ingat nak jalan kaki je dari rumah sebab dah dekat sangat..hehehe

    ReplyDelete