Wednesday, November 14, 2012

Menu diet

Assalamualaikum..

Selamat bercuti buat yang masih bercuti.Hari ni memang koje sbb semalam telah menyambut Deepavali.Oops..cik Rossa taklah menyambutnye cume bersuka ria at My home sweet home shj.Best betul duk kat rumah rase bagaikan di istana gitu.Buat kwn-kwn yg menyambutnye..Happy Deepavali...
Sambil-sambil duk kat rumah tu tetibe rase nak mengunyah sesuatu..almaklumle sekarang ni tgh berusaha mendietkan diri.Oh..rase godaan yang begitu kuat drpd housemate apabila terbau maggi yg enak sekali.Mampookah diri ini menahan godaan itu.Godaan...Haruslah mensenahkan diri ini dgn menu2 stail english gitu.Telur..telur..dan telur...Pengsan...Setakat ni telah berjaya melawan godaan no rice selama seminggu ini.Usaha tangga kejayaan...


Untuk mencapai sesuatu bukannya senang,memerlukan semangat kental dan keyakinan yang tinggi.





Kat atas ni antara menu2 sarapan pagi i olls setakat ni.Tak larat sgt nak menjamahnye.So..klu kengkawan ade ape2 menu baru untuk sarapan cik Rossa bolehla kongsikan di sini.Klau boleh nak yg protein shj no karbo.ouch..

Selamat berdiet jugak buat Mrs.green and mrs.rainy...cayuk..cayuk...and also cik shomel will be join our team soon or later.






2 comments:

  1. budak bam bam dalam post ni pun nak join diet gamaknye...kuikuiui


    jom google menu diet tanpa karbo

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha.....nak carik kat mano yek?tk larat dah dgn penyenahan ini.sabr2...lagi 2 minggu je lagi.

      Delete