Tuesday, November 27, 2012

What to eat?

Ape menu ari ni u oll's....hari2 i oll's letih nk memikior menu utk diri sendiri di waktu diet mak senah ni.Kate nak loose weight kan,op cause we go for it.Sekarang ni klu pagi2 tu i oll's buat breakfast sendiri.English stail tapi kadang2 terjerumus ke asian stail jugak.Menurut buku lipid tu all that u can eat is protein and no karbo.Sedih tak?Syahdu menusuk di dadaku.But i can do it,no matter what i must do.Sekarang ni dah nak masuk 3 minggu.Perkembangan masih dlm situasi agak sendu sbb baru induksi yg ke dua.Pengurangan adelah dlm 2-3 kilos.But perut ade kurang tembamnye and badan ade sedikit ringan.Cume ade masalah sembelit.Carenye kene makan apple cider vinegar atau seangkatan dgnnye.Tp i oll's senahkan buah betik buat sementara ni.Jalan jgkla perut drpd sembelit.Kalau keluar jenjalan tu kengkadang terliuq liuq nengok makanan sane sini.Oh,seksanye jiwa ini.Tp adelah org tu yg paling bahagia sbb tukang pemakan karbo yg i oll's tk leh mkn tu.Sape lg klu tk che abe i oll's tu.Kihkihkih...


KFC...ouch,cume leh mkn ayam dgn coleslaw je...huhuhu..#tag:sebak jiwa den.


Mcm tak sabar je he oll's nk kan ayam tu.Hehehe...Nyum..nyum...


Ayam...dulu,kini dan selamenye...finger linking good.


Ayam jugak menu ari tu.Ni Tat Nasi Ayam kt Shah Alam tu.Sodap sokmo.








6 comments:

  1. ni ke yg dimaksudkan dengan rossa dan ayam tak dapat dipisahkan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Op cause u oll's...ayam ade di mane-mane..hehehe..

      Delete
  2. Kih3...cayok2 uols..#tag: mohtip nampak jemari che abge uols? Iols nk tengok from top to bottom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouch...#tag:sesaje nak tunjuk tgn gebu he oll's.he2..he oll's only nak ambik gambr bottom je cause tknak glamour gitu.#tag:glamour kah?

      Delete
  3. lpas nie kenny rogers or nando's plak kan.. :)p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouch...terjelepuk golek2 manje mak jenab.he2...permintaan abadi gitu,akan dikotakan.he2...nanti beramai2 geng mek jing akan menyenah minggu akan dtg.nantikan...

      Delete