Tuesday, December 4, 2012

Work at PWTC

Assalamualaikum readers....

Minggu yg lalu i oll's and one of my blogger friend work and cuci2 mate sambil menyenahkan lelemok tepu di PWTC...Memang time ni begitu gigih we oll's merelakan diri.Ape nak buat,koje jgn tk koje...sib baikla hari biase,so bolehla redup sikit mate ni dari pancaran HD dari PC i oll's tu.So..pepagi lagi we oll's bergerak dgn pantasnye tanpe rela ke arah tujuan sebenar we oll's ni.Sesampainye kami begitu ramai sekali yg dtg dan tak kurang juge yg mengalahkan geng2 mek jing gitu...ouch..Papepun geng mek jing tetap the vass...


Pintu masuk ke PWTC.Bersempena Perhimpunan agung Umno.


Suasana dari atas hotel Seri Pacific waktu makan tghari.Begitu ramai sekali yg datang.


Sempat post pic.ni waktu mencuci mate selepas koje.


Besama rakan blogger i oll's cik shomel dan kembarnye.


Aktiviti sebelum makan,post pic.dulu....

Sampai ketemu lagi di mase dan tempat yg lain...






8 comments:

  1. Replies
    1. He2...time ni memang penat yg teramat,tp selepas dpt brg yg dihajati rase ok sgt walau mate dah mcm panda.

      Delete
  2. apa yg korang borong kat sana tu mekjah?ehhh mek jing?comelnye dia...ceria gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. He2...kitorg borong kain,telekung ngan baju kelawar mengilai-ngilai gitu..time makan memang ceria kene time koje,pengsan...

      Delete
    2. wah3, kemain lagi okb kiter nih memborong, mesti tak cukup tangan kekdahnyer! kaloh geng mak gemah dari felda pprt taw!kih3..iols berjaya behave kat sana..muahaha, tp sheols yang sornag tu lagilah 100% berjaya kih3

      Delete
  3. ouch, geng mekjing bersama mak jenab, menyerang pwtc gitu! kelas uols! tak habis2 dengan corak petoknyer! memang trademark uols! makin berseri akibat pensenahan Lepat Lipid tuh! ke sebab dlam hati ada bunga2 rose makin mekar berkembang, pengsannnn! kih3..weols tak sempat nak bergambor bagai, kekejungan disenahkan helaian kertas2 itew gamaknyer!kih3..yang penting, uols tetap gedebas poreber...wallah! pssst uols, iols dh kembali ke pangkal jalan, rumah baru dh dirobohkan, rindukan iols tak?muahahha..jemputla masuk ke gobok lama iols, http://love2belovedbyyou.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkhih....geng mek jing terdampar letih disenahkan paper dan kertas.Tapi bangkit semula utk soping.he2..Akibat pensenahan cik lipid,i oll's tlh melantak tk hengat kat sane.Mak jenab dah letih sendu duk koje tu.Pengsan...Ouch,rmh u oll's dah roboh?Owh dh bina banglo baru.ok,mak jenab dtg...here we go...

      Delete
    2. ahahhaa...dasat2..uols kelas taw melantak kat hotel/ weols kat riverside resto under pwtc tuh! sendirian berhad hoke?pengsannnnn! terasa begitu nikmat dapat mengunyah karbo muahaha

      Delete