Monday, December 31, 2012

Sorotan 2012

Assalamualaikum...

Bersua kembali di entry pagi ini...Hari ni merupakan hari terakhir di dlm kalendar 2012 dan esok merupakan Tahun Baru 2013.Alhamdulillah...rase bersyukur sbb masih lagi diberi peluang untuk berada di bumi Allah ini dgn keadaan kesihatan yg baik dan kehidupan yg aman.Banyak peristiwa pahit manis sepanjang tahun 2012 ini yg nak disingkap dan diingat kembali.Ramai jugak sahabat i oll's yg berumah tangga dan dapat cahaya mata pada tahun ini.Tak kurang juga yg bertunang.Tahniah untuk mereka.Tahun ini juga memberi sedikit kegembiraan buat i oll's sbb dah cukup 3 tahun berkhidmat dlm kerajaan.Sudah disahkan dlm perkhidmatan dan yg semestinye leh le dpt kwsp.Wahaha....Alhamdulillah..Peristiwa yg tk best lak apabila ade suke mesti ade duka dlm working life kita ni.Hari2 duk pikiaq pasai masalah keje...lps tu call problemla dan mcm2 lagi.Baru2 ni tau2 we oll's akan ditransfer to another place.Sungguh banyak dugaan itu...Tetapi kita bisa menghadapinye dengan rase positif maybe itu yg terbaik.Papepun harapan untuk tahun 2013 ini akan memberi sinar buat i oll's dn rakan2 yg lain untuk lebih tabah dan bersemangat.Moge2 azam akan terlaksana di tahun ini dan berubah menjadi yang lebih baik.Insya...Allah..



Ucapan untuk readers yang membaca blog i oll's ..Selamat Tahun Baru 2013...terima kasih buat yg sudi membaca dan menghantar segala komen dekat entry i oll's selama ni.Jadikan hari ini lebih baik dari hari esok.Berjumpa kita lagi di Tahun Baru...Assalamualaikum....

6 comments:

  1. same goes with you. Happy new year daling rossa...Semoga kita semua dibekalkan kekuatan dan ketabahan tinggi utk ujian2 yg bakal mendatang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah u oll's...hope too...pejam celik dah nak tahun baru ropenye.Moge2 kite sentiasa tabah juge...

      Delete
  2. welcome tahun baru....hehe.selamat tahun baru sis :)

    ReplyDelete
  3. Kelihatan cik rossa dah tak menahan nak ke sana...ke 2013...nantikan entry meletOp dari cik rossa di tahun 2013

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouch...letopkah?hehehe...mak jenab yg lentok.kihkihkih...

      Delete