Tuesday, December 18, 2012

Jenjalan lepas tension

Selamat tghari...

Hari minggu yg lalu bersempena cuti sekolah i oll's menyenah  kat alam sentral shah alam.Boring lak duk umah asyik memikior hal koje je kan.Mr bro.telepon nak bwk jenjalan kat sane.Apelagi dgn girang gemirangnye terus siap2.Sesambil jalan tu ternampak lak org jual cd ngan dvd kat bwh tu.Hargenye 1 rm9 klu beli 2 rm10.Ade pulak mcm gitu.Baik beli 2 je terus.wahhaa...




Antara cd/dvd yang i oll's sambar.Tak taula tahun bile punye citer ni,belasah je la sbb klu nak pilih memang jenuh jgk sbb terlalu ramai yg lenjan kat situ.Janji citer2 ni tkde unsur 18 sx or yg seumpamanye.18 pl ganas tu kurang pasti sbb yg tgknye sgt yakin tidak akan ade perlakuan ganas hndaknye.huhuhu..Kalau tidak naye disenahkan oleh mr.bro.




Aktiviti makan-makan kitorang dekat Garden Cafe.Ade tom yam,nasi goreng kg ngan sizling.Selamat kenyang kaedahnye..Alhamdulillah...


Ni pula memang aktiviti lepas tension iaitu shopping.....Aktiviti ni sgt best dan mantop juge pensenahan sbb asyik mengeluarkan kredit je..he2..Tp untuk gembirakan diri sendiri okla kan sempena jualan murah lak tu.Ha..tu dia..sale 70%,50%..pengsan mak jenab.Tempat kejadian adalah di Alamanda..


Baik punye shopping dah sambar 1 kasut.Kasut ni stanby mane tau klu tetibe nak kene bwk kete ke atau ape2 majlis kejadian yg seangkatan dgnnye.hua..hua...Simple tp sedap dipakai.


Ha..yang ni paling i oll's adore sbb dah lame nakkan beg brand GUESS ni.Dulu ade beli gak tp dah lusuh dan warnenye dah tak cantik sbb kaler putih gamaknye.Hasil menyenah dptla harge Rm 100 ++ 50 % diskaun dicampur pula dgn diskaun voucher rm70 ringgit i oll's.suke sgt...


Sekut di waktu teringin nak makan.Famous amos yg digemari ramai...


Muffin coklat pengubat duka.kihkihkhih...



Habis dah shopping dan makan2.Aktiviti yg paling digemari ramai dikala sendu.wahahhaa...sampai ketemu lagi...












2 comments:

  1. kih3..sib baik terselamat dari teropong mcjing..kalo tak memang iols senang hati dapat menemui uols dengan abg shayang barulah iols dapat lihat heols bukan jemari dan lenganan heols sajork kih3..tahniah laling, finally u have it! handbag with ladies, like a paris hilton with party!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhehe...klula terserempak dgn geng mcjing,pengsan nari-nari i oll's kat situ.Bagaikan dikejar paparazzi i oll's melarikan diri.Hwa..hwa..Handbag di kala keinginan membuak-buak gitu.he2..

      Delete