Thursday, December 13, 2012

Berpesta durian

Assalamulaikum...

Hari ni rase fresh sedikit sbb semalam dah lepas niat nak rase durian.Dapat gak we oll's menyenahkan durian  free kat tmpat keje we oll's.Tapi makan tak hengat kau...Kalau nasib baik dapatlah musang king ke,kucing tidur ke,ioi ke.Akhirnye dpt jugak kucing tidur yg dipilih oleh mrs.green.Apelagi start menerjah durian2 itu.


Time ni dah ramai depa duk tunggu buah durian.


Setelah dikopek,tersembul isi yang kuning lagi gebu itu.Terjejes segala anak tekak ketika itu.Time kacehla kpd yg sudi mengopekkan utk anak2 dan mak2 ni.he2...Juara tukang kopek durian jatuh kepada sis.art.Fuiyo..dasat mak.


Pergh...saje je nak tayang buat leleh...tak menahan tgk isi durian itu.


Ha..tu dia...dah ngap terus tanpa memandang kiri kanan.Sungguh nikmat sekali.Mcm kukenal tgn itu.kat mane yek?


Ouch..kosong..habis semuanye disenah dan digodek.Motif telefon sebelah tu nak digodek juga kah.hehehe...

Sementara musim durian masih ade ni,jom beramai-ramai makan durian.Rase nak makan lagi walaupun semalam dah pening2 gitu.Selamat menjamah durian...





4 comments:

  1. wehhhhhh...malunye...macam serakah je iols makan!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe....i oll's pun tk menahan time ni.Pergh..geng mek jing dilanda senahan geng durian.Memang tk hengatlah we oll's dgn part-part menyuap ni.Penuh mulut wei...

      Delete
  2. hik3...iols tersenah disini! saje je pamerkan jemari2 gebu-gebas disini sebagai santapankah?iols tak leh ingat peristiwa semalam!macam2 aksi mcjing menyenah dorian!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkhih...jari jemari yg menampakkan kesedapan menyuap durian itu...Tahap leleh mak nengok.Aksi landing mek jing gedebas...

      Delete