Thursday, December 6, 2012

Durian Crepe Yang Lazat

Assalamualaikum...

Selamat tengahari kengkawan...entry kali ni tentang makan2.Ish,,ish,,ish,,bukan ke tengah diet?Habislah diet den hari ni.Bukan hari ni je,semenjak ketiadaan cik lipid dlm beberapa hari yg lalu..i oll's tlh mensenahkan nasi,roti canai,buah maklumle sekarang musim buah dan yg paling hazab mee goreng mamak.Sib baik dah beli cik lipid beberape hari yg lalu.Tapi memang rase letih dan sendu semenjak ketiadaannye.Papepun projek diet ini harus diteruskan walaupun dah senahkan satu lagi fenomena iaitu durian crepe...Apakah?Asyik2 tgk kat fb ngan blog durian crepe je..mane tak menjejes we oll's.Nak jugak sekali merase.Ha...tu dia sedap tk terkata.Rase nak makan berkali-kali.Hambek...


Satu bekas ni ade 3.Besar-besar lak tu.Memang puas hati makan.


Isinye disaluti dgn durian dan creme.Diluarnye ialah lempeng.Buat sendiri pun boleh ni.Ade juge diorang letak custard kat dlmnye.Ikut selera masing-masing...Resepinye u oll's boleh layari mane2 blog masakan kat dlm blog i oll's ni.Rase2 malas nak buat,beli je...janji sodap.

Akhirnye dapat gak rase durian crepe yg lazat ni.Tima kacehla cik shomel sbb perkenalkan kat geng mek jing yg terliur-liur mcm mengidam semacam je ni.he2...


8 comments:

  1. dasat3...kelasss uolssss! finally durian crepe here we come muahaha..thnaks to cik shomel and her twin for this opportunity wokey?nyum3, nak lagiiiiiii and derhiannn lebey puhlis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I oll's pun nak lagi...tak menahan mak dibuatnye..tkde ke yg buy 1 get 2 free cik shomel.kihkihkh...lelebih pulak..

      Delete
  2. akhirnye durian crepeku telah disenahkan,hakhak..
    ckup kew satu tu uolls..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaa...cik shomel datang dengan soalan2 maut sheols! iols larik dulukkkkk...cukupkah?muahahahha

      Delete
    2. Mane cukup...nak lagi big size.woman vs food lak.Pengsan..

      Delete
    3. aperrrr?big size woman vs food?homaigad, homaigad! 3Tag: luluh selulit dengornyer!

      Delete
    4. ekau hagak2 la weh...big size?woman vs food?nak kene pikior balik nak ke tak ke?namun sedapppp mengatasi segalanya

      Delete
    5. WOwowo....Dorian..dorian...sesekali je leh makan ni.Kalau berkali-kali,hazablah...big size jadik double and triple..ouch..mampukah?

      Delete