Wednesday, February 27, 2013

Jom ke karnival

Assalamualaikum...

Ape kabo kengkawan blogger?Lame i oll's tk ke udara ke alam maya ini.Hari ke hari nak ngedate,tp tiada kelapangan dan tahap boring terlampau sgt kot.Tapi gagahkan jua tangan gatal ini untuk menaip.hihihi...
Hari minggu ni ke mane?Dah ade perancangan kah?Just nak bagi info tentang karnival yang akan diadakan di Putrajaya minggu ni.



Akan berlangsung selama 4 hari di presint 2 putrajaya bermula 28 februari ni.Jom beramai-ramai kpd sesiape yg tak tau nak pegi mane tu leh bawak family sekali.



6 comments:

  1. owh, ni mcm las year punyer ke uols?nanti korg bolehla berjimbas di sana...thanks for sharing cik rossa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. H a u oll's..same je lebih kurang.Cam bese geng2 mcjing akan bersantai di sana.huhu..

      Delete
  2. wow wow wow...meh nak terjah hujung minggu nih...hahaha don't forget jadi drebar mak anak-beranak ke sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi...jom together gether..cam banyak nak beli dan mkn ni.hehehe..

      Delete
  3. Hello, congratulations for your blog, is very beautiful and interesting. kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    ReplyDelete