Wednesday, January 30, 2013

Beryl's chocolate sale!


Selamat pagi readers...

Siape suka makan coklat?
Semua suka...
Eh,ade ke yg tak suka?
Maybe ade jugak kan,tapi rata2 semua suka termasuklah yg tgh menulis ni.
I oll's semenjak 2 menjak ni suke beno mkn coklat jenama beryl's ni.Ni penangan mrs.green yg juge peminat coklat tegar mcm i oll's ni.Tu pasal la kitorg ni comel sgt....hehehe...
Sempena gong xi fa cai ni beryl's mengadakan sale untuk jualan coklatnye.Time ni harge coklat kebanyakannye murah2 belaka.Kalau nak beli leh dtg kat kilangnye kat Seri Kembangan ni.Alamatnye seperti tertera di atas.


Kalau nak tahu,coklat beryl's ni pun ade dijual di kedai2 kat dlm pasaraya jugak.So,klu tk sempat nak pegi kilang die leh beli kat kedai seperti Famous amos ni.Kat sini i oll's beli yg timbang punye 100 gm rm7.90 shj.Boleh pilih macam2 jenis janji harge yg same.Mcm2 perisa ade tp sekarang ni suka ngan tiramisu dan strawberry creamy milk.Sedap dan berkrim.


Yang ni maps nak ke kilang beryl's kat seri kembangan tu.Tempatnye berdekatan dgn UPM Serdang.Waktu dibuka pada pukul 9 pg-6.30 ptg hari biasa.Sabtu-ahad 9 pg-6 ptg.







7 comments:

  1. hamoi3 promote cekelat yg very da sedappppssss nih...jom borong!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhehe...jom pegi...siapakah yg sudi nak bawakkan diri ini??hehehe..

      Delete
    2. kene senaraikan dulu apa nak beli nih...kang terlajak perahu kita cik rossa

      Delete
    3. eh eh kita kene naik perahu ke??

      Delete
    4. Ha a u oll's..kang terlebih budget pulok.Klu boleh nak beli 1 kilang tu ok tak?hehe...Ouch..pengsan golek2 nak dayung perahu tu.Ade tayar kah perahu itu?

      Delete
    5. Wah sedapnyer uols..lama x gi situ.tp kene tggu stok choc iols abis dulu..dasat siap ade sales lgk..tq forsharing uols

      Delete
    6. Sesama u oll's...Leh le pegi kilangnye sementara tgh sale ni.

      Delete