Tuesday, January 8, 2013

Like right now...

Bersua lagi di petang hari.....Aktiviti i oll's hari ni mcm biase menyenah bersama pc i oll's yg akan disimpan di muzium tak lame lagi.Dekat 3 tahun lebih pc ni berjasa kepada i oll's dan menanti utk ditinggalkan.#mood sedey.Tp kehidupan ini masih haruslah diteruskan sbb we oll's geng2 mcjing gedebas akan bekerja dgn sistem baru pulak selepas ini.Takde hang2 lagi.Cume we oll's maybe tkkan selalu ngedate entry selepas ini sbb busy gamaknye.


Hari ni masih same seperti hari2 sebelumnye....koje masih diteruskan seperti biase.Pasar tani masih menjadi tmpat idaman untuk dikunjungi di waktu rehat.Sambil jalan,leh menggugurkan lelemok sedia ade ini.


Sesambil lepok jawab call dari pc mak senah ni,i oll's ngup ngap ngup ngap makan coklat hasil belian dari cik abe mrs green.Sungguh nikmat dah syahdu sekali melayan keenakkan coklat beryl's tiramisu ini.Mrs.green suggest memang ni coklat yg she oll's beli sedap rasenye.Sambil terliur tu,i oll's pun teringin nak merasai juge.Pengsan...nikmat sekali.


Coklatnye disaluti black coklat di luar dan white coklat dgn almond di dlm.Sekali rase,memang nak berkali-kali...harga untuk 1 paket ni rm15.65 after diskaun.Rase nak pergi je kat kilang beryl's ni tp selalu aje tk berkesempatan.Maybe one day....Klula dpt pergi,hbs satu kilang coklat tu nak bawak balik.Huhuhu...betapa kemaruk menguasai di situ.

Petang semakin menghampiri mendungnye...hari semakin gelap and i oll's makin mengantuk.Layan...ok u oll's...sampai jumpe nanti di hasil nukilan tk seberape ini...












4 comments:

  1. sedey jugak..sebab kat sini gie pun baru belajo sistem ni, lepas ni sistem lain pulok...hidup dgn sistem....kuang kuang kuang

    perubahan dalam hidup membawa kematangan untuk diri sendiri, semoga akan lebih baik

    ooo sambil koje sambil nguk ngak makan cekelat ye...dap dap dap

    motif...tajuk 'like right now'????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huk..huk..huk..sedey kan..HE2...itu yg menambahkan keanjalan bam..bam..tapi coklat tk menggemukkan kan?Kihkih..klon ayat anzalna gamaknye.hwa..lagi 2 episod je adam hawa..selamat tinggal am...#betik sangat...

      Delete
  2. Replies
    1. Wahaha...klu cik shomel yg buatkan pun sedap gak ni.hehe...

      Delete